PNS - Pendik Nişasta
  • EN
  • Anasayfa
  • Kurumsal
    • Tarihçe
    • Hedef
    • Kalite Anlayışı
    • Bilgi Toplumu Hizmetleri
  • Ürünler
    • Ürünlerimiz
    • Ürün Çeşitleri
      • GLİKOZ ve FRUKTOZ ŞURUPLARI
        • Glikoz Şurupları
          • NİŞKOZ STANDARD ŞURUP
          • NİŞKOZ YKM STANDARD ŞURUP
          • NİŞKOZ H.MALTOZ
          • NİŞKOZ VHM 77
          • NİŞKOZ VHM 83
          • NİŞKOZ REKS
          • 1145 NİŞKOZ SWEET
          • 1414 NİŞKOZ SWEET
          • 1456 NİŞKOZ SWEET
          • 1443 NİŞKOZ SWEET
        • Fruktoz Şurupları
          • NİŞKOZ F 55
          • NİŞKOZ F 42
          • NİŞKOZ ISOBLEND
          • NİŞKOZ ŞERBET
          • NİŞKOZ ISO 60
          • NİŞKOZ ISO 15
          • NİŞKOZ HD 65
          • NİŞKOZ YKM F 55
          • NİŞKOZ YKM F 42
      • NİŞASTALAR
        • Doğal Nişasta
          • NİŞKOZ STANDART DOĞAL NİŞASTA
          • NİŞKOZ STANDART PH
          • NİŞKOZ KARTES PATATES NİŞASTASI
        • Prejelatinize
          • NİŞKOZ JEL
          • NİŞKOZ JEL PH
        • Modifiye Nişastalar
          • C*SIZE 5555
          • C*SIZE 5565 
          • C*SIZE 5565 P
          • NİŞKOZ SET G
          • NİŞKOZ BOND 5080
          • NİŞKOZ BOND P
          • NİŞKOZ AMS
        • Coragum
          • NİŞKOZ CORAGUM
          • NİŞKOZ CORAGUM KONSANTRE
      • YAN ÜRÜNLER
        • MISIR KEPEĞİ
        • MISIR ÖZÜ
        • GLUTEN
        • KIRIK MISIR
        • MASERASYON SUYU
      • Kullanım Alanları
      • Uygulama Alanları
    • Teknik Hizmetler
      • Hizmet Edilen Sektör
      • Teknik Destek
      • Üretim Akış Şeması
    • Kalite
      • Kalite Standartları
      • İleri Teknoloji Merkezi
      • Müşteri Memnuniyeti
      • Çevre Yönetim Sistemi
      • Entegre Yönetim Sistemi Politikamız
      • İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi
      • Bilgi Güvenliği Politikası
      • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
    • İletişim
      • İletişim Bilgileri
      • Kroki
    • Anasayfa
    • Kurumsal
      • Tarihçe
      • Hedef
      • Kalite Anlayışı
      • Bilgi Toplumu Hizmetleri
    • Ürünler
      • Ürünlerimiz
      • Ürün Çeşitleri
        • GLİKOZ ve FRUKTOZ ŞURUPLARI
          • Glikoz Şurupları
            • NİŞKOZ STANDARD ŞURUP
            • NİŞKOZ YKM STANDARD ŞURUP
            • NİŞKOZ H.MALTOZ
            • NİŞKOZ VHM 77
            • NİŞKOZ VHM 83
            • NİŞKOZ REKS
            • 1145 NİŞKOZ SWEET
            • 1414 NİŞKOZ SWEET
            • 1456 NİŞKOZ SWEET
            • 1443 NİŞKOZ SWEET
          • Fruktoz Şurupları
            • NİŞKOZ F 55
            • NİŞKOZ F 42
            • NİŞKOZ ISOBLEND
            • NİŞKOZ ŞERBET
            • NİŞKOZ ISO 60
            • NİŞKOZ ISO 15
            • NİŞKOZ HD 65
            • NİŞKOZ YKM F 55
            • NİŞKOZ YKM F 42
        • NİŞASTALAR
          • Doğal Nişasta
            • NİŞKOZ STANDART DOĞAL NİŞASTA
            • NİŞKOZ STANDART PH
            • NİŞKOZ KARTES PATATES NİŞASTASI
          • Prejelatinize
            • NİŞKOZ JEL
            • NİŞKOZ JEL PH
          • Modifiye Nişastalar
            • C*SIZE 5555
            • C*SIZE 5565 
            • C*SIZE 5565 P
            • NİŞKOZ SET G
            • NİŞKOZ BOND 5080
            • NİŞKOZ BOND P
            • NİŞKOZ AMS
          • Coragum
            • NİŞKOZ CORAGUM
            • NİŞKOZ CORAGUM KONSANTRE
        • YAN ÜRÜNLER
          • MISIR KEPEĞİ
          • MISIR ÖZÜ
          • GLUTEN
          • KIRIK MISIR
          • MASERASYON SUYU
        • Kullanım Alanları
        • Uygulama Alanları
      • Teknik Hizmetler
        • Hizmet Edilen Sektör
        • Teknik Destek
        • Üretim Akış Şeması
      • Kalite
        • Kalite Standartları
        • İleri Teknoloji Merkezi
        • Müşteri Memnuniyeti
        • Çevre Yönetim Sistemi
        • Entegre Yönetim Sistemi Politikamız
        • İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi
        • Bilgi Güvenliği Politikası
        • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
      • İletişim
        • İletişim Bilgileri
        • Kroki
      • EN

      GLİKOZ ve FRUKTOZ ŞURUPLARI

      • Ürünlerimiz
      • Ürün Çeşitleri
        • GLİKOZ ve FRUKTOZ ŞURUPLARI
          • Glikoz Şurupları
            • NİŞKOZ STANDARD ŞURUP
            • NİŞKOZ YKM STANDARD ŞURUP
            • NİŞKOZ H.MALTOZ
            • NİŞKOZ VHM 77
            • NİŞKOZ VHM 83
            • NİŞKOZ REKS
            • 1145 NİŞKOZ SWEET
            • 1414 NİŞKOZ SWEET
            • 1456 NİŞKOZ SWEET
            • 1443 NİŞKOZ SWEET
          • Fruktoz Şurupları
            • NİŞKOZ F 55
            • NİŞKOZ F 42
            • NİŞKOZ ISOBLEND
            • NİŞKOZ ŞERBET
            • NİŞKOZ ISO 60
            • NİŞKOZ ISO 15
            • NİŞKOZ HD 65
            • NİŞKOZ YKM F 55
            • NİŞKOZ YKM F 42
        • NİŞASTALAR
          • Doğal Nişasta
            • NİŞKOZ STANDART DOĞAL NİŞASTA
            • NİŞKOZ STANDART PH
            • NİŞKOZ KARTES PATATES NİŞASTASI
          • Prejelatinize
            • NİŞKOZ JEL
            • NİŞKOZ JEL PH
          • Modifiye Nişastalar
            • C*SIZE 5555
            • C*SIZE 5565 
            • C*SIZE 5565 P
            • NİŞKOZ SET G
            • NİŞKOZ BOND 5080
            • NİŞKOZ BOND P
            • NİŞKOZ AMS
          • Coragum
            • NİŞKOZ CORAGUM
            • NİŞKOZ CORAGUM KONSANTRE
        • YAN ÜRÜNLER
          • MISIR KEPEĞİ
          • MISIR ÖZÜ
          • GLUTEN
          • KIRIK MISIR
          • MASERASYON SUYU
        • Kullanım Alanları
        • Uygulama Alanları

        GLİKOZ ve FRUKTOZ ŞURUPLARI

        Islak öğütme ve çeşitli fiziksel yollarla kepek, öz,proteinden ayrılan yüksek saflıkta nişasta sütü, rafineri de işlenerek glikoz şuruplarına ve ileri işlemler uygulanarak fruktoz şuruplarına dönüştürülür.

        Nişasta bazlı glikoz şurupları; gıda ürünlerinin pek çok karakteristik özelliklerini etkileyen ve üreticiye istediği duyusal kaliteyi veren ve uygun raf ömrüne ulaşmasını sağlayan yüksek teknolojiyle üretilen ürünlerdir.
        • Bilgi Toplum Hizmetleri
        • Gizlilik Bildirimi
        • Tüm Hakları Saklıdır © 2017